Hosszú kihagyás után újra veletek…Indul a 2021-es nyári bajnokság nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Hosszú kihagyás után újra veletek…Indul a 2021-es nyári bajnokság nevezése!

Hosszú kihagyás után újra veletek....

A hosszú kihagyás után mi már nagyon várjuk azt, hogy veletek focizzunk így május végén elindítjuk nyári bajnokságunkat, bízunk benne minél nagyobb számban együtt, veletek!

A csapatvezetőket a félbeszakadt őszi bajnokságunk befejezésről egy kérdőívben kérdeztük meg, amit szinte az összes csapat kitöltött, ezért nagyon hálásak vagyunk számotokra. Így reprezentatív eredményt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy a legjobb döntés a közel fél éve félbeszakadt bajnokságok lezárása, ennek következményeképp pedig a nevezési díjak egy részét a nyári bajnokságban nevezési kedvezményként kapjátok meg. A visszatérítés részleteiről értesítjük az érintett csapatokat.

FONTOS:

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők mellett a versenyszerű sportolók (bármely sportágban, érvényes sportorvosi igazolással, minden mérkőzésre elhozva) is látogathatják a sportlétesítményeket a rendeletben foglaltak szerint.

⚽️Induló bajnokságaink

Mérnök utca

Hétfő: 19.00-22.00, maximum 32 csapat, 3-4 bajnokság
Szerda: 19.00-22.00, maximum 32 csapat, 3-4 bajnokság

Helyszín: ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópálya, 1119 Bp., Mérnök utca 35.

Bogdánfy út

Kedd: 17.30-22.00, maximum 24 csapat, 2 bajnokság
Csütörtök: 17.30-22.00, maximum 24 csapat, 2 bajnokság

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, műfüves pályái, 1117 Bp., Bogdánfy Ödön út 10/A

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT⏪olvasható.

⚽️Lebonyolítás

A nyári bajnokság osztályrendszer nélküli bajnokság, ahol a csapatok a bajnokságokba, játéknapokra neveznek, és a helyek feltöltése nevezési sorrendben zajlik, eltérően az őszi-tavaszi bajnokságainktól! 12 csapat esetén 11 garantált mérkőzése van egy csapatnak. Ha a nevező csapatok száma nem éri el a 12 csapatot a szervezők a lebonyolítási rendszerről a bajnokság előtt értesítik a jelentkezőket, de a 10-11 mérkőzés minden esetben garantált. A szervezők a bajnokságok összeállításánál törekednek a csapatok erősségi szintjére, akinek ilyen besorolási kérése van azt e-mailben jelezze a nevezése után.

A bajnokságok a előre láthatólag a 2021. május 24-i héten kezdődnek, és augusztusban érnek véget. Nevezési határidő: 2021. május 19. A sorsolást 2021. május 20-ig kapja meg minden nevezett csapat.

⚽️Játékjogosultság

A nyáron induló bajnokságainkra várunk minden csapatot, az egyetemi és az alumni csapatok mellett kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai).

⚽️Online nevezés

Online nevezési rendszerünknek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Ha elakadtatok az online jelentkezésben, akkor itt egy kis segítség.

⚽️Nevezési díj

A hallgatói és vegyes és külsős csapataink is a jól megszokott árakon jöhetnek a bajnokságainkba. A nevezési díj összege 10-11 csapatos bajnokságokra vonatkozik, ha ennél kevesebb csapattal indul egy szezon akkor természetesen arányosítjuk a nevezési díjat a mérkőzésszámhoz.

hallgatói: 43000 ft
vegyes: 50000 ft
külsős: 70000 ft

⚽️Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. A díjakat az BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok, amit nyár végén együtt tartunk meg a téli bajnokság díjátadójával.

⚽️További információ

eltese2008@gmail.com

☎️06306578665
🌍www.beacfoci.hu
📱 http://www.facebook.com/beacfoci.hu