Indul a Lágymányosi Bajnokág őszi szezonjának nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Indul a Lágymányosi Bajnokág őszi szezonjának nevezése!

2019. ősz

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában!

A Bogdánfy úton az egy éve megtörtént burkolatcserének köszönhetően,kiváló minőségű pályákon fogadjuk az ELTE legjobb csapatait bajnokságainkban!

Bajnokságok indulnak

Bogdánfy út

HÉTFŐ: C-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat),
KEDD: A-liga (19.45-től-22.00-ig, 12 csapat), D-liga (17.30-tól-19.45-ig,12 csapat)
SZERDA: B-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)
CSÜTÖRTÖK: C-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat), D-liga (17.30-tól-22.00-ig,12 csapat)

Helyszín: ELTE sátras, műfüves pályái, 1117 Bp. Bogdánfy Ödön út 10/A

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható, kérlek figyelmesen olvassátok el mert több helyen is változott a tavaszi szezon óta!

A 2019 őszi szezontól a KCSSK Kollégiumban zajló bajnokságok megszűnnek, és a Lágymányosi Bajnokságból kimaradó csapatok szeptember végi kezdéssel az új Mérnök utcai pályákon zajló bajnokságba kerülnek áthelyezésre, egy kiváló szeptemberben átadásra kerülő műfüves pályára. Ha valamelyik csapat pedig pesti helyszínen szeretné tovább folytatni a szereplését azt sok szeretettel várjuk a BEAC Ligába, a Nagyvárad térre.

Nevezési határidő: 2019. szeptember 9. 23:59

Játékjogosultság

Az ELTE Lágymányosi Bajnokság az ELTE egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban az ELTE aktív hallgatói, alumni hallgatói és dolgozói nevezését várjuk. A volt ELTE-s hallgatók szereplése Alumni Szervezetbe történő regisztrációhoz kötött. A kedvezményt az ELTE, az https://www.elte.hu/alumni oldalon történő regisztrációt követően tudjátok, igénybe venni. Ezen kívül fogadjuk társegyetemeink aktív hallgatóinak jelentkezését is.

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Nevezéssel kapcsolatos szabályok

D-liga
A bajnokságban újonnan induló csapatok csak a D-ligába nevezhetnek, amelyek feltöltésénél figyelembe vesszük a csapatok összetételét. Elsőbbséget élveznek a minél több ELTE-s hallgatóval nevező csapatok, a társegyetemi hallgatói csapatokkal és a vegyes csapatokkal szemben.

C-Liga
Fontos, hogy a C-Ligákba a jelentkezési sorrend dönti el ki melyik napon megrendezendő harmadosztályba tud nevezni, tehát sem az “újonnan feljutó” sem pedig a “régi” csapatok nem élveznek elsőbbséget!

Megkérünk minden csapatvezetőt, hogy abba a bajnokságba nevezzen amire jogosult!

A bajnokságok a szeptember 16-i héten kezdődnek és június elejéig tartanak.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Az online nevezésről szóló cikkünk mindenben segít számotokra a nevezés előkészületeinél.

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a bajnokságok gólkirályait is különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

A 2019/2020 tanévben első alkalommal kerül megrendezésre a BEAC Bajnokok Kupája, ahová a beacfoci rendezvényein első helyezett csapatok kerülnek meghívásra és egy délutáni kupa keretein belül döntik el, ki az őszi szezon abszolút győztese. Így a Lágymányosi Bajnokság mellett a BEAC Liga, a Bölcsész bajnokság, a Jogász bajnokság, a GTI bajnokság és a Közgáz Liga csapatai is részt vehetnek a december 19-i évzáró rendezvényünkön.

További információk

?eltese2008@gmail.com
☎️06306578665
?www.beacfoci.hu
?http://www.facebook.com/beacfoci.hu