Indul a nevezés a 2021-es Pluhár Ligára! – BEAC Foci
Bezár

Indul a nevezés a 2021-es Pluhár Ligára!

Pluhár Liga 2021.

Tavaly nyáron elindult a BEAC új bajnoksága, a Pluhár Liga, a Mérnök utcai sporttelep új műfüves pályáin a belváros közvetlen közelében. A start óta 3 sikeres bajnokságot valósítottunk meg számotokra, amit természetesen 2021. őszén is folytatunk! Csatlakozz a főváros legdinamikusabban fejlődő pontvadászatához, és találd meg a játékszintednek megfelelő bajnokságot a kezdőtől a haladóig.

⚽️A helyszín

Sportpályánk egy védőhálóval és kispályás vonalazással több részre osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

⚽️Időpont, lebonyolítás

Időpont

Kispályás bajnokságaink keddtől – csütörtökig, kiemelt idősávban 19.00 után zajlanak majd, tekintettel az egyetemről és a munkából érkező játékosokra.

Kedd: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Szerda: mérkőzés időpontok: 19.00, 19.45, 20.30, 21.15 – 24 csapat

Csütörtök: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Lebonyolítás

A bajnokságok szeptember 14-i héten kezdődnek, körmérkőzéses rendszerben, minimum 10-11 mérkőzés garantált egy csapatnak. A Lágymányosi Bajnokságból kimaradt csapatok számára innentől kezdve folyamatos játéklehetőséget tudunk garantálni, így minden nevező csapatot el tudunk helyezni bajnokságainkban!

⚽️Nevezés

Játékjogosultság

Az tavasszal induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk, az ezen kategóriákba beillő csapatok kedvezményes nevezési díjban részesülnek.

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
külsős csapat: a csapat összetétele bármilyen lehet

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Nevezési díj

hallgatói: 47.000 ft
vegyes: 60.000 ft
külsős: 80.000 ft

⚽️Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a bajnokságok gólkirályait is különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

⚽️További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️06306578665
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu