Indul a Pluhár Liga, a Mérnök utcában! – BEAC Foci
Bezár

Indul a Pluhár Liga, a Mérnök utcában!

Pluhár Liga 2020.

Két éves tervezési és szervezési munkálatok eredményeképp 2020 márciusában indul a BEAC új bajnoksága, a Mérnök utcai sporttelep új műfüves pályáin a belváros közvetlen közelében. Csatlakozz a főváros legdinamikusabban fejlődő pontvadászatához, és találd meg a játékszintednek megfelelő bajnokságot a kezdőtől a haladóig.

⚽️A helyszín

Új sportpályánk egy védőhálóval osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

A gyönyörű új műfüves pálya

⚽️Időpont, lebonyolítás

Időpont

Kispályás bajnokságaink hétfőtől – csütörtökig, kiemelt idősávban 19.00 után zajlanak majd, tekintettel az egyetemről és a munkából érkező játékosokra.

Hétfő: mérkőzés időpontok: 21.15 – 8 csapat

Kedd: mérkőzés időpontok: 17.30, 18.15, 21.00 – 8 csapat

Szerda: mérkőzés időpontok: 19.30, 20.15,21.00 – 12 csapat

Csütörtök: mérkőzés időpontok: 21.00 – 8 csapat

Lebonyolítás

A bajnokságok március második felében kezdődnek, körmérkőzéses rendszerben, minimum 10-11 mérkőzés garantált egy csapatnak. A Lágymányosi Bajnokságból kimaradt csapatok számára innentől kezdve folyamatos játéklehetőséget tudunk garantálni, így minden nevező csapatot el tudunk helyezni bajnokságainkban!

⚽️Nevezés

Elindult a nevezés az új Mérnök utcai pályán induló kispályás bajnokságainkra!

Játékjogosultság

Az tavasszal induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Az online nevezésről szóló cikkünk mindenben segít számotokra a nevezés előkészületeinél.

Nevezési díj

A hallgatói és vegyes és külsős csapataink is a jól megszokott árakon jöhetnek a bajnokságainkba:

hallgatói: 43000 ft
vegyes: 50000 ft
külsős: 70000 ft

⚽️Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

⚽️További információ

📧eltese2008@gmail.com

☎️06306578665
🌎www.beacfoci.hu
👍http://www.facebook.com/beacfoci.hu