Indul az új Mérnök utcai bajnokság nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Indul az új Mérnök utcai bajnokság nevezése!

Indul a nevezés!!!

Két éves tervezési és szervezési munkálatok eredményeképp 2019 szeptember második felében elindul a BEAC új bajnoksága, a Mérnök utcai sporttelep új műfüves pályáin a belváros közvetlen közelében. Csatlakozz a főváros legdinamikusabban fejlődő pontvadászatához, és találd meg a játékszintednek megfelelő bajnokságot a kezdőtől a haladóig.

⚽️A helyszín

Új sportpályánk egy védőhálóval négy részre osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki idén ősztől. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

Az új műfüves pályánk kivitelezését is a Bogdánfy úti pályák felújításáért felelős cég végzi, így megkérdőjelezhetetlen a prémium minőségű játéktér

⚽️Időpont, lebonyolítás

Időpont

Kispályás bajnokságaink hétfőtől – csütörtökig, kiemelt idősávban 19.00 után zajlanak majd, tekintettel az egyetemről és a munkából érkező játékosokra.

Lebonyolítás

A bajnokságok szeptember második felében kezdődnek, körmérkőzéses rendszerben, minimum 10-11 mérkőzés garantált egy csapatnak. A Lágymányosi Bajnokságból kimaradt csapatok számára innentől kezdve folyamatos játéklehetőséget tudunk garantálni, így minden nevező csapatot el tudunk helyezni bajnokságainkban!

⚽️Nevezés

Elindult a nevezés az új Mérnök utcai pályán induló kispályás bajnokságainkra!

Játékjogosultság

Az ősszel induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Az online nevezésről szóló cikkünk mindenben segít számotokra a nevezés előkészületeinél.

A nevezési rendszer Mérnök utcai felülete jelenleg fejlesztés alatt van. Így kérünk benneteket, aki ide szeretne jelentkezni az a TÉLI FUTSAL BAJNOKSÁGOT jelölje be kivételesen, a valós játéknap megjelölésével.

Nevezési díj

Az újonnan nevező vagy visszatérő csapatokat kiemelt bevezető 59000* ft árral várjuk az őszi félévben. Ezen kívül egy jó hírrel készültünk azon hallgatói és a vegyes csapataink számára is, akik nem fértek be a Lágymányosi Bajnokságba. Ősszel Ti is a már megszokott kiemelten kedvezményes hallgatói(43000 ft) és vegyes (55000 ft) áron tudtok nevezni új bajnokságainkba!

*Az ár 11 fordulós 12 csapatos bajnokságra van kalkulálva.
Kevesebb csapat illetve mérkőzés esetén ez az ár változhat.

⚽️Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

2019 őszétől a bajnokságok győztesei a BEAC Szuperkupa keretein belül mérhetik össze erejüket december közepén. Az INGYENES kupára az általunk szervezett összes bajnokság első helyezettje alanyi jogon kvalifikálja magát, és a játékélmény mellett értékes nyereményekért küzdhetnek a szuperkupa keretein belül.

⚽️További információ

?eltese2008@gmail.com

☎️06306578665
?www.beacfoci.hu
?http://www.facebook.com/beacfoci.hu