Már lehet nevezni pesti bajnokságunkra, a BEAC Ligára! – BEAC Foci
Bezár

Már lehet nevezni pesti bajnokságunkra, a BEAC Ligára!

2019 ősz

Négy bajnoksággal,két osztályban, két játéknapon indul a beacfoci.hu pesti bajnoksága, a BEAC Liga. A város közepén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új Nagyvárad téri sportpályáin, ahol a bajnokságunk nemcsak jó minőségű pályákon és kiszolgálóhelyiségekben, hanem kiváló környezetben a felújított Orczy Parkban várja az őszi folytatást.

Játéknapok

A tavaszi bajnokságok szeptember 16-i héten indulnak, és december elejéig tartanak, nevezési határidő szeptember 9.(hétfő) 23:59. A helyek feltöltése a másodosztályokban nevezési sorrendben történik.

Kedd (B2, másodosztály):17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat
Kedd (B1, első osztály):18.00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 10 csapat
Az első osztályra jogosult csapatok a tavaszi eredmények alapján:
1) Kiábrándítók, 2) Fröccs FC, 3) MeninBlack 4) Lúzer FC, 5) Csakösszehoztuk
Továbbá a keddi másodosztály 1. helyezettje: Iron FC és a két csütörtöki másodosztály 1. helyezettje a Mérték FC és a Sajtburger SV.

Ha a jogosult csapatok közül nem vállalja valamelyik csapat nem vállalja az első osztályt, akkor a szervező csapat az előző szezon eredményei alapján kéri fel a másodosztályok dobogós csapatait.

A tavaszi szezonban az első osztályból kiesett csapatok természetesen a másodosztályba tudnak jelentkezni!

Csütörtök(B2,másodosztály):17:30-22:00 két induló bajnokság, maximum 24 csapat

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható, kérlek figyelmesen olvassátok el mert több helyen is változott a tavaszi szezon óta!

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Az online nevezésről szóló cikkünk mindenben segít számotokra a nevezés előkészületeinél.

Játékjogosultság

Az ősszel induló bajnokságunkra várjuk budapesti, kiemelten a ferencvárosi és újbudai csapatok (céges, baráti, iskolai) mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett csapatokat is.

Helyszín

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcentruma kiváló megközelíthetősége mellett teljesen felszerelt infrastruktúrával várja a Beacfoci.hu játékosait.

Sportpályák
A Ludovika műfüves pályákon két kevesebb mint egy éve átadott, új műfüves pályán zajlik majd bajnokságunk,kiváló minőségű műfűvel, villanyvilágítással.

Öltöző
Öltözési lehetőség a Ludovika Lövészklub öltözőhelyiségeiben lesz, közvetlenül a pályák mellett, ahogy a térképen is láthatjátok. A helyszín öltözői közül két darab áll majd a bajnokság játékosainak rendelkezésére. Az öltözők zárható öltözőszekrényekkel, zuhanykabinnal, WC-vel és mosdóval és kézszárítóval felszereltek. Kérünk titeket a helyszínen figyeljetek oda a tisztaság megőrzésére, és hogy a granulátumot a műfüves pályák mellett ürítsétek ki cipőtökből.

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a bajnokságok gólkirályait is különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

A 2019/2020 tanévben első alkalommal kerül megrendezésre a BEAC Bajnokok Kupája, ahová a beacfoci rendezvényein első helyezett csapatok kerülnek meghívásra és egy délutáni kupa keretein belül döntik el, ki az őszi szezon abszolút győztese. Így a Lágymányosi Bajnokság mellett a BEAC Liga, a Bölcsész bajnokság, a Jogász bajnokság, a GTI bajnokság és a Közgáz Liga csapatai is részt vehetnek a december 19-i évzáró rendezvényünkön.

Nevezési díj: 70000 ft minden jelentkező csapat számára.

További információk

📧eltese2008@gmail.com
☎️06306578665
🌎www.beacfoci.hu
👍http://www.facebook.com/beacfoci.hu