Pluhár Liga 2023 tavasz – kispályás focibajnokság Újbudán – BEAC Foci
Bezár

Pluhár Liga 2023 tavasz – kispályás focibajnokság Újbudán

2023 tavasz - Pluhár Liga

A Mérnök utcai műfüves pályán a kispályás foci szerelmesei kiváló körülmények között sportolhatnak, hiszen az ELTE és a BEAC közös pályája Budapest egyik legnagyobb kispályás helyszíne. Az ELTE-s egyetemi bajnokságból kimaradó csapatok mellett lehetőséget kínálunk olyan céges,baráti csapatoknak is,akik szívesen sportolnának nálunk a 11. kerület legújabb sportpályáján! Idén tavasztól új öltözőépülettel várunk benneteket, így már nem csak a pályán lehettek professzionális körülmények között!

Játéknapok

Kedd: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Szerda: mérkőzés időpontok: 19.00, 19.45, 20.30, 21.15 – 32 csapat

Csütörtök: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Kispályás bajnokságaink keddtől – csütörtökig, kiemelt idősávban 19.00 után zajlanak majd, tekintettel az egyetemről és a munkából érkező játékosokra.

A szerdai játéknapunkon kisérleti jelleggel egy 8 csapatos 5+1-es bajnokságot indítunk, ami bajnokságrendszeren kívüli pontvadászat lesz, a futsal helyett a kispályás focit preferáló csapatoknak.

Lebonyolítás

A Pluhár Liga csapatai az alábbi játéknapokra és osztályokra tudnak nevezni, játéknaponként 10-11 mérkőzés garantált.

1. osztály: szerda
2. osztály: szerda, csütörtök
3. osztály: kedd, szerda, csütörtök

1.osztály

Az első osztályból kiesik a bajnokság 7. és 8. helyezettje, az első osztályba feljut a két másodosztály 1. helyezettje.

2.osztály

A feljutó csapatok a harmadosztályú bajnokságok 1. és 2. helyezettjei, továbbá a négy harmadosztályú bajnokság legtöbb pontot szerző 3. helyezett csapata.

Mindkét másodosztályú bajnokságból a 6., 7., 8. helyen végzett csapat esik ki a harmadosztályba.

3.osztály

A harmadosztályban a másodosztályú bajnokságok kieső csapatai, továbbá jelentkezési sorrendben nyílt nevezés zajlik a bajnokságokra. A nevezésnél nem élveznek előnyt a kieső vagy a korábbi években nevezett csapatok sem.

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható.

Játékjogosultság

Induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Csapatainkat kategóriákba soroltuk, aminek köszönhetően a hallgatói és a vegyes csapatok kedvezményes nevezési díjjal vehetnek részt bajnokságainkban:

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
külsős csapat: a csapat összetétele bármilyen lehet

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Online nevezés

Több mint 5 éve vezettük be online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Teljes értékű nevezésnek az egész keret számára megfelelően kitöltött, és az online nevezési felületen leadott nevezés tekinthető. Ennek hiányában a szervezők a jelentkezést nem kötelesek elfogadni.

A helyszín

Sportpályánk egy védőhálóval és kispályás vonalazással több részre osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a bajnokságok gólkirályait is különdíjjal jutalmazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu