Pluhár Liga, ősszel is a Mérnök utcában – BEAC Foci
Bezár

Pluhár Liga, ősszel is a Mérnök utcában

Pluhár Liga

Két éves tervezési és szervezési munkálatok eredményeképp 2020 nyarán elindult a BEAC új bajnoksága, a Pluhár Liga, a Mérnök utcai sporttelep új műfüves pályáin a belváros közvetlen közelében. A kiváló nyári bajnokság után ősszel is folytatjuk és minden eddiginél több csapatot tudunk fogadni a ‘Mérnökbe. Csatlakozz a főváros legdinamikusabban fejlődő pontvadászatához, és találd meg a játékszintednek megfelelő bajnokságot a kezdőtől a haladóig.

⚽️A helyszín

Sportpályánk egy védőhálóval és kispályás vonalazással több részre osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

⚽️Időpont, lebonyolítás

Időpont

Kispályás bajnokságaink hétfőtől – csütörtökig, kiemelt idősávban 19.00 után zajlanak majd, tekintettel az egyetemről és a munkából érkező játékosokra.

Kedd: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Szerda: mérkőzés időpontok: 19.00, 19.45, 20.30, 21.15 – 24 csapat

Csütörtök: mérkőzés időpontok: 20.30, 21.15 – 16 csapat

Lebonyolítás

A bajnokságok szeptember 14-i héten kezdődnek, körmérkőzéses rendszerben, minimum 10-11 mérkőzés garantált egy csapatnak. A Lágymányosi Bajnokságból kimaradt csapatok számára innentől kezdve folyamatos játéklehetőséget tudunk garantálni, így minden nevező csapatot el tudunk helyezni bajnokságainkban!

 

⚽️Nevezés

Játékjogosultság

Az tavasszal induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Bajnokságunk csapatait kategóriákba soroltuk, az ezen kategóriákba beillő csapatok kedvezményes nevezési díjban részesülnek.

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
külsős csapat: a csapat összetétele bármilyen lehet

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Nevezési díj

A hallgatói és vegyes és külsős csapataink is a jól megszokott árakon jöhetnek a bajnokságainkba.

hallgatói: 43000 ft
vegyes: 50000 ft
külsős: 70000 ft

⚽️Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. Különdíjban részesülnek a bajnokságok gólkirályai. A díjakat az BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

⚽️További információ

?eltese2008@gmail.com
☎️06306578665
?www.beacfoci.hu
?http://www.facebook.com/beacfoci.hu