Téli Bajnokság 2023 – BEAC Foci
Bezár

Téli Bajnokság 2023

Téli kispályás focibajnokság - 2023 tél

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában!

A téli szezonban idén a megnövekedő gáz és villanyárak miatt nem kerülnek felállításra sátraink. A hatalmas mértékű áremelés kigazdálkodhatatlanná tette az idei évre a sátras bajnokságokat, továbbá az őszi-tavaszi szezonban használt sporttelepeink is bezártak a téli időszakra.  Azonban nem szerettük volna, hogy játék nélkül maradjatok, így az idei szezonban a Pluhár Liga helyszínén az ELTE Mérnök utcai sporttelepén szabadtéren rendezzük meg számotokra a Téli Bajnokságot, kiemelt esti idősávban, alkalmazkodva a munka illetve a vizsgaidőszak időpontjaihoz.

Bajnokságok indulnak

Hétfő 19.00-22.00
Kedd 20.30-22.00
Szerda 19.00-22.00
Csütörtök 20.30-22.00
Péntek 19.00-22.00
Bővebb információkat itt találtok a pályáról.
2022. 12. 01-től a Kocsis utcától – Etele út felé, azaz a sporttelep környékén 8.00 – 18.00 között 200.-Ft/óra lesz a parkolási díjat vezet be a XI. kerületi önkormányzat.
Harisnya, sapka…és mehet a foci!

Játékjogosultság

Induló bajnokságainkra várunk minden érdeklődő csapatot, kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai) és a budapesti egyetemi és az alumni csapatokat.

Csapatainkat kategóriákba soroltuk, aminek köszönhetően a hallgatói és a vegyes csapatok kedvezményes nevezési díjjal vehetnek részt bajnokságainkban:

hallgatói csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó
vegyes csapat: aktív egyetemi hallgató / ELTE-s alumni / ELTE-s dolgozó +1 – 3 külsős játékos
külsős csapat: a csapat összetétele bármilyen lehet

A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

Online nevezés

2017 év végén vezettük be az új online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Teljes értékű nevezésnek az egész keret számára megfelelően kitöltött, és az online nevezési felületen leadott nevezés tekinthető. Ennek hiányában a szervezők a jelentkezést nem kötelesek elfogadni.

A Beacfoci szervezői csapata – az MLSZ-szel kötött együttműködés keretein belül – az MLSZ FociOne nevű, kifejezetten amatőr kispályás labdarúgók részére létrehozott futball-szervező platformján menedzseli a bajnokságait. A FociOne azonban nem csak nekünk szervezőknek, de nektek csapatkapitányoknak, játékosoknak is nagy hasznotokra lehet. A segítségével ti is könnyen és gyorsan tudjátok megszervezni a heti focikat, illetve követhetitek a csapataitok bajnoki és kupa szerepléseit, valamint az egyéni statisztikáitokat is. A FociOne regisztráció után – ami a nevezési feltételeink közé tartozik – nem csak a csapatszervezésben léphettek szintet, hanem részt vehettek az MLSZ-el közös nyereményjátékainkban is, ahol jegyet nyerhettek a Magyar Válogatott soron következő mérkőzéseire.

A helyszín

Sportpályánk egy védőhálóval és kispályás vonalazással több részre osztható műfüves nagypálya lesz, ami a labdarúgó szakosztály mellett a BEAC kispályás bajnokságainak igényét elégíti ki. A negyedik generációs műfüves pálya 3 fajta szűrőrétegének köszönhetően sokkal kevésbé teszi próbára a játékosok ízületeit mint a korábbi konstrukciók, továbbá kiváló minőségű 60 mm szálhosszúságú műfű mellett zöld színű, az egészségre teljesen ártalmatlan SBR gumigranulátum kerül betöltésre a játéktérre.

A Mérnök utcai sporttelep könnyen megközelíthető az M4 (Bikás Park megálló) mellett többek között az 1,17,19,41 és a 47 villamossal is.

A Téli Bajnokság ideje alatt a Mérnök utcai ELTE sporttelep főépülete az esetek nagy többségében zárva tart majd, így az öltözési lehetőség miatt majd a nagy műfüves pálya mellett található konténeröltözőt és mosdót keressétek.

A 2023-as Téli Bajnokság január 2-án indul és február utolsó hetében ér véget. A bajnokság során 8 csapatos bajnokságokat szervezünk, rájátszás nélkül, garantált 7 mérkőzéssel. A téli szezon vége után azonnal indul tavaszi szezonunk, ami március elejétől júniusig tart.

Hallgatói: 35.000 Ft
Vegyes: 49.000 Ft
Külsős: 65.000 Ft

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu