Visszatértünk! Indul a nyári bajnokság nevezése! – BEAC Foci
Bezár

Visszatértünk! Indul a nyári bajnokság nevezése!

A COVID-19 után elindítjuk első bajnokságunkat, a 2020 Nyári Bajnokságot!

Egyesületünk, a 120 éves Budapesti Egyetemi Atlétikai Club a kezdetek óta tagja az 1901-ben megalapított Magyar Labdarúgó Szövetségnek. A labdarúgás, és a futsal népszerűsítése hosszú idő óta egyik fő célunk, ezért is szervezünk bajnokságokat az amatőr csapatok és az egyetemisták számára az év minden évszakában! Természetesen a nyári időszakban sem maradtok foci nélkül, hiszen június második hetében indulnak nyári bajnokságaink.

⚽️Induló bajnokságaink

Mérnök utca
Pluhár Liga

Hétfő: 19.00-22.00, maximum 32 csapat, 3-4 bajnokság
Szerda: 19.00-22.00, maximum 32 csapat, 3-4 bajnokság

Helyszín: ELTE-BEAC Pluhár István Labdarúgópálya, 1119 Bp., Mérnök utca 35.

Igény esetén a pénteki játéknapon is tudunk bajnokságot indítani, ezt előzetesen a nevezésben jelezzétek majd. Ha a pénteki játéknap nem indul el a csapatok másik bajnokságokba kerülnek besorolásra.

Bogdánfy út
ELTE-BEAC Nyári Bajnokság

Kedd: 18.15-22.00, maximum 20 csapat, 2 bajnokság
Csütörtök: 18.15-22.00, maximum 20 csapat, 2 bajnokság

Helyszín: ELTE Bogdánfy úti sporttelep, műfüves pályái, 1117 Bp., Bogdánfy Ödön út 10/A

A bajnokság részletes versenykiírásaiITTolvasható.

⚽️Lebonyolítás

A nyári bajnokság osztályrendszer nélküli bajnokság, ahol a csapatok a bajnokságokba, játéknapokra neveznek, és a helyek feltöltése nevezési sorrendben zajlik, eltérően az őszi-tavaszi bajnokságainktól! 12 csapat esetén 11 garantált mérkőzése van egy csapatnak. Ha a nevező csapatok száma nem éri el a 12 csapatot a szervezők a lebonyolítási rendszerről a bajnokság előtt értesítik a jelentkezőket, de a 10-11 mérkőzés minden esetben garantált. A szervezők a bajnokságok összeállításánál törekednek a csapatok erősségi szintjére, akinek ilyen besorolási kérése van azt e-mailben jelezze a nevezése után.

A bajnokságok a 2020. június 8-i héten kezdődnek, és augusztusban érnek véget. Nevezési határidő: 2020. június 3. a sorsolást 2020. június 5-én kapja meg minden nevezett csapat.

⚽️Játékjogosultság

A nyáron induló bajnokságainkra várunk minden csapatot, az egyetemi és az alumni csapatok mellett kiemelten az újbudai csapatokat (céges, baráti, iskolai).

⚽️Online nevezés

Online nevezési rendszerünknek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

⚽️Nevezési díj

A hallgatói és vegyes és külsős csapataink is a jól megszokott árakon jöhetnek a bajnokságainkba. A nevezési díj összege 10-11 csapatos bajnokságokra vonatkozik, ha ennél kevesebb csapattal indul egy szezon akkor természetesen arányosítjuk a nevezési díjat a mérkőzésszámhoz.

hallgatói: 43000 ft
vegyes: 50000 ft
külsős: 70000 ft

⚽️Óvintézkedéseink a nyári bajnokságban

  • öltözési lehetőség a pályák mellett lesz csak, az öltözőkben felmerülő fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében
  • a bajnokság csapatai csak a mosdóhelyiségeket használhatják az öltözőépületekben
  • a mérkőzések előtt nincs kézfogás
  • a sporttelep területére csak a mérkőzésen résztvevő játékosok léphetnek be, kísérő szurkoló részvétele a találkozókon a kormányrendelet alapján szigorúan tilos!
  • csak érintésmentes, átutalásos fizetési lehetőség a nyári szezonban

⚽️Díjazás

Minden dobogós csapatot egyedi BEAC-os éremmel és kupával díjazunk. A díjakat az BEAC Bajnokságok közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok, amit nyár végén együtt tartunk meg a téli bajnokság díjátadójával.

⚽️További információ

📧eltese2008@gmail.com

☎️06306578665
🌎www.beacfoci.hu
👍http://www.facebook.com/beacfoci.hu