Egyetemi gólya focibajnokság – csatlakozz az ország legnagyobb rendezvényéhez! – BEAC Foci
Bezár

Egyetemi gólya focibajnokság – csatlakozz az ország legnagyobb rendezvényéhez!

beacfoci.hu - Kispályás foci, egész évben!

Örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed az ELTE legnagyobb állandó sportrendezvénye, a beacfoci.hu! Egyesületünk a BEAC az MLSZ alapító tagjaként, egyik legfontosabb céljának tekinti a labdarúgás és a futsal népszerűsítését, ezért már egy évtizedre visszanyúlóan szervez focibajnokságokat az egyetemisták számára!

Egyetemi Gólyabajnokság – 2023 tavasz

A Pluhár Liga otthonában, az ELTE Mérnök utcai sporttelepén a Bikás Park tőszomszédságában szervezzük meg számotokra első gólyabajnokságunkat!

Kezdés: 2022. március 8.

Csapatlétszám: 8-16 csapatig

Idősáv: 19.00-22.00, alkalmazkodva az egyetemi órarendhez

Garantált mérkőzésszám: minimum 7-10 mérkőzés, lebonyolítástól függően

Nevezési díj: a gólyakedvezmény érvényesítése miatt keressétek szervezőinket, nem fogjátok megbánni ígérjük!

Ha pedig nem megfelelő számotokra a szerda, csatlakozhattok egyéb egyetemi bajnokságainkhoz, hiszen 18 bajnokságban több mint 1500 játékos játszik nálunk, a hét hat napján, hétfőtől szombatig!

Az online oktatás és az eltolódó félév sok nehézséget okozott az amatőr, egyetemi sport számára, de mi itt vagyunk és egy kis összefoglalóban segítünk számotokra, hogy is induljatok ennek neki?!

Csapatszervezés

A kezdeti és egyben a legfontosabb lépés a bajnokságban való induláshoz: Állj a csapat élére és kezd el a haverok összegyűjtését, a csapat toborzását az egyetem folyosóin és a csoportokban. Ahogy a film címe is mondja: Kell egy csapat!, ennél már csak egy fontosabb dolog van, egy kiváló kapitány!

A csapatodnak jó alapot adhat a gólyatábori, illetve a kari bulikban megszerzett ismertséged, de természetesen nem kötelező egy karról összeraknod a legjobb 6-12 játékost, nyugodtan hívhatod csapatodba más ELTE-s karok játékosait is, illetve külsős haverjaid más egyetemről. Ha pedig kéne 1-1 beugró vagy állandó ember, akkor pedig itt a játékoskereső csoportunkban sok lelkes csapat nélküli focist találhatsz.

A részletes versenykiírásról ITT tájékozódhatsz, de bármely kérdés esetén mi szervezők is állunk a rendelkezésedre!

Találd meg a kihívást számodra

Nem kell profi focistának lenned ahhoz, hogy rendszeresen rúgd a bőrt bajnokságainkban! Ha csak hobbi csapatként szeretnétek hétről-hétre egyet focizni, erre is van lehetőség, felmenő rendszerű bajnokságunkat pont erre találtuk ki. Négy osztályban versenyeznek a csapatok, azonban újoncként minden csapat csak a negyedosztályba azaz a D-Ligába nevezhet, onnan kell kiharcolnia a feljutást az első osztályig, azaz az A-Ligáig!

Ha szeretnél a legjobbakkal megmérkőzni, nyerd meg a bajnokságot és meg se állj az A-Ligáig, azonban ha csak rekreációs jelleggel űznéd a sportot akkor számodra a D-Liga a megfelelő kihívás!

Focizz a BEAC-on egész évben

A bajnokságaink négy évszakban zajlanak, teljesen igazodva az ELTE-s tanévhez. Indítsátok a szezont a szorgalmi időszak kezdetével ősszel és tavasszal, de természetesen a két vizsga között is jól jön a felfrissülés, így várunk titeket a téli és a nyári időszakban is bajnokságainkba!

Minden bajnokságunkban 10-11 garantált mérkőzést tudtok játszani, a 17:30 – 22:00-ig tartó idősávban, akár egyből az egyetemi kurzusok után!

Nevezz: gyorsan – egyszerűen – ONLINE

A bajnokságunkba történő nevezés mindössze pár kattintást igényel! Válasszátok ki az beacfoci.hu “alsó menü”-ben a kedvenc játéknapotokat, és kattintsatok a nevezésre gombra, ahogy a képen látjátok! Egy gyors regisztráció után – amit akár Google fiókkal is megtehettek – pedig már el is kezdhetitek leadni a csapat névsorát. Bővebb segítség ehhez: ITT 

A nevezési díjat természetesen diákbarát árakon biztosítjuk számotokra, azonban fontos azt is tudnotok, hogy az ELTE legtöbb karán lehetőségetek van sportpályázatot leadni, amit amatőr sportolóként is megtehettek, ezzel csökkentve saját nevezési költségeteket. Ennek feltételei karonként eltérőek, így azt ajánljuk kérdezzétek meg ezekről HÖK-ös segítőiteket.

Segítségre lenne szükséged?

Kövessetek minket a beacfoci.hu weboldalon, illetve a közösségi médiában Instagrammon és Facebookon, ahol minden aktuális információt megtaláltok vagy pedig keressétek szervezőinket a +36306578665 és a +36306567246 telefonszámon, akik mindenben tudnak segíteni számotokra a toborzástól egészen a nevezésben felmerülő technikai kérdésekig!