Közgáz Liga 2020 – indul a nevezés! – BEAC Foci
Bezár

Közgáz Liga 2020 – indul a nevezés!

Közgáz Liga 2020/ősz

Az utóbbi két év sikeressége után folytatódik a BCE Sportiroda, a Közgáz SC és DSK, a BCE HÖK továbbá a BEAC együttműködése, aminek köszönhetően Ti, Corvinusos hallgatók ismét eldönthetitek ki a Budapesti Corvinus Egyetem legjobb kispályás focicsapata!

Játéknapok

A 2019 őszi szezonjának eredményeképp ősszel is két osztályban csaphatnak össze a csapatok egymással. Az őszi bajnokág október második felében kezdődik és december elejéig tart, a szorgalmi időszak menetéhez igazodva.

Játéknapok, idősávok:

Kedd: 17:30 – 22:00 (maximum 12 csapat)

Szerda: 17:30 – 22:00 (maximum 12 csapat)

Játékjogosultság

A Közgáz Liga az BCE hivatalos egyetemi bajnoksága. Bajnokságunkra elsősorban a Corvinusos hallgatókat, alumni hallgatókat és a BCE dolgozóinak nevezését várjuk. A csapatokban maximum 3 külsős játékos nevezése engedélyezett. A hallgatói jogviszonyt a bajnokság első fordulójáig, érvényes diákigazolvánnyal vagy jogviszony igazolással kell igazolni.

A külsős játékos: bármely egyetem aktív hallgatója lehet.

A részletes versenykiírásról ITT tájékozódhatsz!

Online nevezés

Az online nevezési rendszerünknek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed. Az online nevezésről szóló cikkünk mindenben segít számotokra a nevezés előkészületeinél.

A sátras mérnök utcai kis műfüves pálya, a Közgáz Liga otthona

Nevezés

A nevezési díj 55000 ft, ami 10 mérkőzést foglal magába. A csapatok a bajnokságra történő nevezése az online nevezés leadásával és a nevezési díj befizetésével válik véglegessé. A játéknapok feltöltése nevezési sorrendben történik.

A Közgáz Liga nevezési díját készpénzben vagy átutalással tudjátok rendezni az első játéknap előtt.

Átutalással
KÖZGÁZ SC ÉS DSK 11707024-22106551 számú OTP Banknál vezetett bankszámlájára utaljátok,közleményben: csapatnév + játéknap + Közgáz Liga nevezési díj.

Készpénzben
Corvinus Testnevelési és Sportközpont – BCE “C” épület
644 szoba, 9-12 között minden hétfőn

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden dobogós csapat tagjait egyedi éremmel, továbbá a dobogós csapatokat kupával díjazzuk. Az első három helyezett mellett a Közgáz-Liga gólkirályait is díjazzuk.

Kapcsolat

?eltese2008@gmail.com,kozgazliga@gmail.com
☎️06306578665
?www.beacfoci.hu
?https://www.facebook.com/bcekozgazliga/