Indul őszi pesti nyílt bajnokságunk nevezése – Ludovika Liga – BEAC Foci
Bezár

Indul őszi pesti nyílt bajnokságunk nevezése – Ludovika Liga

2023 tavasz - Ludovika Liga

Négy bajnoksággal, két osztályban, két játéknapon indul a beacfoci.hu egyetlen pesti bajnoksága, a BEAC-Ludovika Liga. A város közepén, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem impozáns Nagyvárad téri sportpályáin megrendezésre kerülő bajnokság nemcsak jó minőségű pályákon és kiszolgálóhelyiségekben, hanem idilli környezetben, a felújított Orczy-parkban várja a tavaszi folytatást.

Játéknapok

Az őszi bajnokságok március 6-i héten indulnak, és június közepéig tartanak.  A helyek feltöltése a másodosztályokban nevezési sorrendben történik.

Kedd 1: 19:00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 8 csapat
Kedd 2: 17:30-22:00 egy induló bajnokság, maximum 12 csapat
Csütörtök 1: 19:00-22:00 egy induló bajnokság, maximum 8 csapat
Csütörtök 2: 17:30-22:00 két induló bajnokság, maximum 12 csapat

A bajnokság részletes versenykiírásai ⏩ITT ⏪olvasható.

Játékjogosultság

Az ősszel induló bajnokságunkra várjuk a budapesti, kiemelten a ferencvárosi és környékbeli csapatok, céges, baráti társaságok mellett az egyetemi bajnokságokból kiöregedett csapatokat is. A Ludovika Liga a beacfoci nyílt bajnoksága.

Online nevezés

Több mint 5 éve vezettük be online nevezési rendszerünket, aminek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni a beacfoci.hu összes bajnokságába. Az alábbi cikkben összefoglaljuk azt, hogy tudsz felkészülni a szezonra, és leadni minél hamarabb a jelentkezésed.

Teljes értékű nevezésnek az egész keret számára megfelelően kitöltött, és az online nevezési felületen leadott nevezés tekinthető. Ennek hiányában a szervezők a jelentkezést nem kötelesek elfogadni.

Helyszín

Az Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcentruma kiváló megközelíthetősége mellett teljesen felszerelt infrastruktúrával várja a beacfoci.hu játékosait.

Díjazás

A bajnokságok befejeztével minden bajnokság dobogós csapat tagjait egyedi BEAC-os éremmel, továbbá az első helyezettek csapatokat kupával díjazzuk. Az egyéni díjak tekintetében a bajnokságok gólkirályait különdíjjal is jutalmazzuk.
A díjakat az beacfoci.hu közös díjátadóján tudják átvenni a csapatok.

További információ

📧eltese2008@gmail.com
☎️+36306578665 vagy +36306567246
🌍www.beacfoci.hu
📱http://www.facebook.com/beacfoci.hu